SpellTank


Desember 2016 - Eksamens prosjekt - App- designDette var et eksamensprosjekt i app- design hvor jeg har utformet både selve spillkonseptet, programmering, og den visuelle utformingen gjennom egne illustrasjoner og grafiske elementer.

arrow down
app

SpellTank er et spill som skal tilby barn en alternativ og morsom måte å lære engelske ord på. Appen er laget i html5, css og javascript, da dette var de gitte rammene for prosjektet. Det meste av grafiske elementer er tegnet for hånd på pc. Spillet er basert på en egen idé.


Gjennom spillet skal man hjelpe blekkspruten Alfabetikus Mirakulus med å fange ord til hans trylleformler. Det gjør man ved å sprekke de bevegelige bokstav boblene i riktig rekkefølge for å stave ordene. Det er om å gjøre å ikke miste noen av de 3 nøklene som låser opp de masgiske skattekistene på slutten av spillet.

app screens app screens

Det er utrolig givende å jobbe med et prosjekt fra idé til ferdig resultat, og veksle mellom kreativ utforming av den visuelle delen av spillet til mer logisk problemløsning gjennom programmering.