Mio og Drømmedragen


Juni 2017 - Eksamensprosjekt - Tekst, illustrasjon, 3dEksamensprosjekt i ebok design og digital publisering. Mio og drømmedragen er en bok som handler om drømmer, frykt og muligheter. Illustrasjonene er laget i 3D programmet Blender, og noen av illustrasjonene inneholder små bevegelser.

arrow down
ebok forside

Mio og Drømmedagen er mitt hjertebarn. Da vi kunne velge en eksisterende bok som utgangspunkt for prosjektet, valgte jeg like greit å skrive en selv. Prosessen med forfattingen av boken var spennende, fordi jeg jobbet paralellt med både tekst og den visuelle delen. Fortellingen tok gradvis form gjennom bilder og skisser på papiret, og ut i fra de visuelle idéene kom teksten på plass.

illustrasjon illustrasjon

"De sitter begge i stillhet og nyter utsikten, og slurper til hver sin kopp med varm sjokolade. Mio kikker opp på den store dragen som sitter med et fredfullt ansikt og ser utover stjernene, og spør: Hvorfor drømmer vi egentlig?"

illustrasjon illustrasjon illustrasjon illustrasjon
illustrasjon

Mio og Drømmedragen er et prosjekt jeg har lyst å bygge videre på. Jeg har flere idéer rundt konsept og videreutvikling av nye illustrasjoner, som jeg planlegger å jobbe videre med.